ДОЛУЧАЄМСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПРОЩІ З НАГОДИ 1030-ЛІТТЯ ХРЕЩЕННЯ РУСИ-УКРАЇНИ

136
18.07.2018 08:42

Дорогі браття і сестри у Христі!

28 липня — величний день для Української Держави і Церкви. Саме в цей день ми святкуємо 1030-ліття з Дня Хрещення Київської Руси-України, а також вшановуємо пам’ять того, хто найбільше цьому посприяв — святого рівноапостольного великого князя Володимира.
За доброю традицією вже декілька років поспіль духовенство та віряни Української Православної Церкви Київського Патріархату з усіх куточків України в цей день збираються у славному місті Києві.
З благословення керуючого Дніпропетровською єпархією Преосвященнійшого Владики Симеона цього року буде організовано паломництво до столиці. З нагоди свята у Свято-Володимирському патріаршому кафедральному соборі м. Києва о 9.00 буде звершено Божественну Літургію, яку очолить Предстоятель нашої Церкви Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Після цього відбудеться урочистий хресний хід від Володимирського Собору до пам’ятника князю Володимиру на Володимирській гірці, де Предстоятель, єпископат та духовенство відслужать молебень до святого рівноапостольного великого князя Володимира. 

Запрошуємо усіх Вас взяти участь у святковому богослужінні та спільній молитві за Єдину Українську Помісну Православну Церкву.
Усі охочі мають змогу БЕЗКОШТОВНО скористатися автобусами для доїзду в м. Київ і назад, в м. Дніпро. 27 липня о 22.00 відбудеться збір усіх охочих біля центрального єпархіального храму на честь ікони Божої Матері «Несподівана Радість» за адресою м. Дніпро, вул. Січових Стрільців 3-а (колишня вул. Артема), де буде відслужено молебень на початок подорожі. Після цього — виїзд в м. Київ.
28 липня в другій половині дня повертаємося у наше славне місто Дніпро.
Усіх охочих просимо зголоситися до 22 липня за тел.: 097-128-08-01 — Наталія Іванівна.

Категорія: