5 — та неділя Великого посту

img_5928
26.04.2013 21:30

Владика зустрівся із духовенством та прочанами Свято Благовіщенського храму та району. Архіпастир спілкувався із прочанами, давав їм духовні настанови та привітав із наступаючим святами.

Того ж дня о 12 годині на запрошення керівника дитячо — юнацького центра «ШТУРМ», Герліванової Ірини Анатоліївни, Керуючий Архієрей відвідав святковий концерт на честь 21 річниці центра. Хочеться зауважити, що у святковому концерті прийняли учать 850 виховенців із 17 колетивів. Це було зафіксовано предстаником Книги Рекордів України. 21 квітня було зафіксовано новий рекорд в категорії «масові заходи». Владика привітав керівника та вихованців дитячо — юнацького центру «ШТУРМ», побажавши їм духовних і тілесних сил, кріпості, розвитку і многії і благії літа.

Ірина Анатоліївна вітала дітей та дорослих на сцені, аплодувала учасникам в залі для глядачів, наставляла тренерів за лаштунками. Як і належить керівникові, контролювала хід проведення свята. Як і належить мамі всіх вихованців і тренерів, хвилювалася за кожного.

Ввечері у храмі свв. мчч. Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, Преосвященнійший Архієрей звершив останню пасію ,де йому співслужило духовенство храму.

Категорія: